Epifanes de bootlak van de allerbeste kwaliteit

Epifanes biedt een ruim assortiment aan jachtlakken voor boven en onder de waterlijn.
Het uitgebreide assortiment is geschikt voor de professionele bootbouwer, maar ook voor de doe-het-zelver die zijn eigen boot wil onderhouden.

Kwaliteit van de Epifanesproducten

Epifanes verf staat bekend om de goede kwaliteit en perfecte resultaten. Alle producten zijn gemakkelijk te verwerken en zorgen altijd voor een prachtig resultaat. Er zijn gekleurde lakken beschikbaar maar ook blanke. Een goede lak is kras-, stoot- en slijtvast. Bovendien zijn de producten van Epifanes weer- en waterbestendig.

Primers en grondverf

Naast goed schuren is een goede onderlaag noodzakelijk voor een goed eindresultaat. Voor ieder materiaal zijn primers en grondverven beschikbaar voor de basis van goed schilderwerk, en de optimale bescherming van jouw boot. Mocht het nodig zijn, wij hebben ook plamuren om het oppervlak van jouw boot te behandelen.
Zowel één als twee componenten plamuur die watervast en krimpvrij is.

Aanbrengen van Epifanes verf

Een boot schilderen klinkt moeilijker dan dat het is. Iedereen kan met Epifanes een goed resultaat behalen zolang de voorbehandeling goed is en je redelijke werkomstandigheden hebt. Enkele tips:

  • ⇾ Schilder nooit te ruim om drogingsproblemen of verschroeiing van de verf te voorkomen. Er kunnen beter twee dunne lagen aangebracht worden dan één dikke. Vooral op liggend werk wordt snel te veel laagdikte aangebracht, daardoor droogt de verf maar gedeeltelijk.
  • ⇾ Breng de verf over dwars aan en verdeel de verf goed en gelijkmatig op het oppervlak.
  • ⇾ Strijk daarna de verf uit, werk in vlakken en probeer zo min mogelijk te verbeteren.

Pleziervaartwinkel is het adres voor alle producten van het topmerk Epifanes.
Je kunt direct en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Betalen kan veilig en vertrouwd met Ideal of Klarna. Alles wordt netjes aan huis bezorgd. Naast diverse verf en lakken hebben wij alles in huis voor het schilderen van uw schip.