Categorieën
Pleziervaartwinkel

Nieuwe Kade 17, 6827 AB Arnhem
+31 26 445 65 97
Ma - Vr  08:00 - 18:00 uur | Za 08:30 - 17:00
Desktop 1 – dynamisch megamenu

HomeOver ons

Over pleziervaartwinkel

Over ons: onderdeel van scheepvaartwinkel

Pleziervaartwinkel.com is een onderdeel van Scheepvaartwinkel Marine BV dat zich volledig richt op de particuliere watersporter. Het team achter pleziervaartwinkel.com bestaat uit jonge en actieve watersporters bij wie kwaliteit, service en snelheid voorop staat. Het bedrijf Scheepvaartwinkel Marine BV is in 2007 opgericht en is in de loop van de jaren gegroeid naar een van de grootste spelers in Europa op het gebied van scheepsmaterialen die vooral geleverd worden aan de beroepsvaart.

Pleziervaartwinkel.com

Wij streven ernaar om het u als watersporter zo gemakkelijk mogelijk te maken en u producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Door onze grote en uitgebreide voorraad zijn onze levertijden zeer kort, u mag uitgaan van 1 à 2 werkdagen. Mocht u een product niet op onze site vinden, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op. Wij kunnen u dan direct informeren over de beschikbaarheid en de levertijd van het door u gewenste artikel.

Naast deze site vindt u meer over ons in Arnhem aan de Nieuwe Kade 17. Ons bedrijf (1200m2) bestaat uit een winkel, showroom, werkplaats en magazijn. Hier vindt u alles voor uw jacht, boot of schip.

Ook voor het onderhoud van uw buitenboordmotor kunt u terecht in onze moderne werkplaats met gekwalificeerde monteurs. U kunt de kleinere motoren altijd zonder afspraak bij ons afgeven voor onderhoud of reparatie, Staat uw boot op een trailer? Dan maken we graag een afspraak met u voor onderhoud of reparatie.

Graag verwelkomen wij u dan ook een keer in onze fysieke winkel of shop online. Mocht u meer willen weten over ons, neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:30 uur tot 17:00 uur via +31 26 445 65 97

Onze merken

Pleziervaartwinkel.com

Niet gevonden wat je zoekt? Neem gerust contact op 026 445 65 97

X
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?