Waar ter wereld je ook bent, International levert high performance jachtlakken voor onder en boven de waterlijn. International levert bewezen oplossingen die boten beschermen, opknappen en het onderhoud verminderen. Antifouling, grondverven, vernissen en nog veel meer.
Wij lichten hieronder de vier meest verkochte producten bij Pleziervaartwinkel uit.

International Cruiser One – antifouling

Met maar één laag biedt deze polijstende antifouling bescherming tegen aangroei tijdens een heel seizoen in zoet en brak water. Dit product is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse wateren en geproduceerd in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. Gebruik buiten de Nederlandse wateren en gebieden met zware aangroei kunnen een ongewenst effect hebben op de antifouling prestatie. Cruiser One is geschikt voor zeil- en motorboten (tot maximaal 25 knopen). Je kunt het tot zes maanden vóór tewaterlating op polyester, houten en stalen boten aanbrengen.

International Interspeed Extra – antifouling

Deze harde antifouling is geschikt voor alle ondergronden, inclusief aluminium en biedt een seizoen lang bescherming tegen aangroei in zoet, brak en zout water. Dit product is specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse wateren en geproduceerd in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. Gebruik buiten de Nederlandse wateren en gebieden met zware aangroei kunnen een ongewenst effect hebben op de antifouling prestatie. Interspeed Extra NL zorgt voor een hard oppervlak dat u kunt polijsten tot een extreem glad oppervlak. Leverbaar in vier heldere kleuren, waaronder wit.

International Primocon – primer

Primocon is een sneldrogende, 1-component primer voor onder de waterlijn. Deze primer kan gebruikt worden onder alle antifoulings van International of als sluit/tussenlaag over niet geschikte of onbekende antifoulings.
Niet gebruiken in combinatie met VC17M/PTFE-houdende producten. Ontwikkeld voor hout, staal, aluminium, gegoten ijzeren kielen en loden kielen.

International Super Gloss HS – 1-component lak

Deze Super Gloss HS lak is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te hoeven strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag met een geweldige duurzaamheid te bereiken geminimaliseerd. De High Solid formulering betekent ‘meer verf, minder oplosmiddel’. Hierdoor heeft Super Gloss HS ook een verminderde geurbelasting voor een meer aangename werkomgeving.Pleziervaartwinkel is het adres voor veel producten van het topmerk International.
Je kunt direct en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Betalen kan veilig en vertrouwd met Ideal of Klarna. Alles wordt netjes aan huis bezorgd. Liever een bezoek aan onze winkel? De deur staat voor je open.

Advies nodig bij het uitzoeken van de juiste antifouling? Neem contact met ons op per e-mail (info@scheepvaartwinkel.com), Whatsapp of telefoon +31 26 445 65 97.
Wij helpen je graag.