Categorieën
Pleziervaartwinkel

Dr. C. Lelyweg 2b, 6827BH Arnhem
+31 26 445 65 97
Ma - Vr  08:00 - 18:00 uur | Za 08:30 - 17:00
Desktop 1 – dynamisch megamenu

HomeSuzuki Marine

Suzuki Marine

De innovaties van Suzuki geven u op elk gebied een voorsprong!

Pleziervaartwinkel is al 10 jaar officieel dealer van Suzuki Marine.

Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft het bedrijf zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn met als topmodel de krachtigste, lichtste en meest compacte 4-takt buitenboordmotor in zijn klasse, d.

Pleziervaartwinkel.com

Met de komst van de 4-takt markt heeft het van oorsprong Japanse merk Suzuki een enorme ontwikkeling weten door te maken, zowel wereldwijd als in Nederland. Mede dankzij het dealernetwerk van het bedrijf behoort zij tot de grootste merken in de Nederlandse watersportmarkt. Daarnaast is zij wereldwijd marktleider in het 4-takt buitenboordmotorsegment. Met populaire modellen als de DF2.5 en de DF9.9 heeft het bedrijf een aantal ijzersterke troeven in haar modellengamma.

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten. Dit zorg er ook voor dat zij zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke motor garant staat voor welke topprestatie dan ook.

De buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propeller en maar liefst 3 jaar garantie. Kortom de Suzuki buitenboordmotoren zijn zo compleet, dat je alleen maar hoeft te genieten.

Raadpleeg jouw Suzuki specialist Pleziervaartwinkel bij de keuze van de ideale buitenboordmotor voor jouw nieuwe boot. Wij zijn dé aangewezen persoon om jouw te helpen bij je keuze voor de juiste buitenboordmotor.

Bekijk ook de buitenboordmotoren die Pleziervaartwinkel verkoopt.

 

Chat openen
Roept u maar..
Welkom bij de Pleziervaartwinkel, waar zouden wij u mee kunnen helpen?