Categorieën
Pleziervaartwinkel
Dr. C. Lelyweg 2b, 6827BH Arnhem
+31 26 445 65 97
Ma - Vr  08:00 - 18:00 uur | Za 08:30 - 17:00
Desktop 1 – dynamisch megamenu
HomeReddingsvesten

Reddingsvesten

Veilig het water op!

Veiligheid is erg belangrijk bij het varen. Daarom zijn reddingsvesten een must in jouw boot. Pleziervaartwinkel.com biedt door het ruime aanbod altijd een reddingsvest dat aan jouw wensen voldoet. Beoefen je een watersport, vis je graag of ben je een recreatieve schipper? Wij hebben het reddingsvest dat bij jou past. Uiteraard voldoen zij aan de aan Europese. Wil jij veilig het water op, dan ben je bij Pleziervaartwinkel.com aan het goede adres.

Een reddingsvest draait je lichaam als je in het water komt altijd op je rug met je gezicht omhoog. Er zijn twee soorten, automatische reddingsvesten en vasstofreddingsvesten.

Reddingsvesten
Automatische reddingsvesten

Automatische reddingsvesten hebben veel draagcomfort en zijn daardoor erg fijn als het reddingsvest lang gedragen moet worden. De automatische reddingsvest blaast zich op wanneer de CO2 patroon in het vest wordt geactiveerd.

Vasstof reddingsvesten

Vasstofreddingsvesten zijn de fel oranje en gele reddingsvesten. Deze worden onder andere gebruikt voor jonge kinderen. De vesten zijn verplicht om aan boord te hebben vanaf 20 km/h. Voor elke opvarende moet een reddingsvest aanwezig zijn. Het is natuurlijk verstandig om altijd een reddingsvest bij je te hebben, ook als de boot minder hard gaat. Geen verkeerde investering, om veilig het water op te gaan.

Besto

Het merk Besto levert de hoogste kwaliteit. Sinds 1920 is Besto een hoogwaardige Nederlandse kwaliteit waarbij veiligheid voorop staat. Al 100 jaar is Besto voorloper wanneer het gaat om technieken, materialen, comfort en veiligheid.

Over Pleziervaartwinkel.com

Bij Pleziervaartwinkel.com hebben wij reddingsvesten in alle soorten, maten en kleuren. Voor kinderen, honden, watersport zoals wakeboarden, zeilen, jetski varen, roeivesten of recreatievaart.

Opzoek naar een reddingsvest en advies nodig? De deur van onze winkel staat altijd voor je open, dus kom gerust langs in Arnhem of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij de juiste keuze.

Pleziervaartwinkel.com

Niet gevonden wat je zoekt? Neem gerust contact op 026 445 65 97

X
Chat openen
Roept u maar..
Welkom bij de Pleziervaartwinkel, waar zouden wij u mee kunnen helpen?