Categorieën
Pleziervaartwinkel

Dr. C. Lelyweg 2b, 6827BH Arnhem
+31 26 445 65 97
Ma - Vr  08:00 - 18:00 uur | Za 08:30 - 17:00
Desktop 1 – dynamisch megamenu

HomePrivate Shopping

Private Shopping – Nu bij Pleziervaartwinkel.com!

Een logische stap

Je staat op het punt om een aankoop te doen waarbij je goed geadviseerd wil worden of een duurdere aankoop – bijvoorbeeld een boot met een buitenboordmotor, een compleet verfsysteem of een acculader of omvormer. Op je vrije dag ga je naar je watersportwinkel om jezelf eens uitgebreid te laten informeren maar helaas helaas, de verkoper is druk bezig met een andere klant die blijkbaar dezelfde plannen had als jij… Je zult denken: “Vervelend, maar niet te voorkomen toch?” Toch wel! Met Private Shopping ben je bij Pleziervaartwinkel.com gegarandeerd als eerste aan de beurt.

Hoe werkt Private Shopping?

Heel eenvoudig. Vul het formulier in op onze Private Shopping-pagina. Daarna nemen we contact met je op om een afspraak te maken. De afspraak wordt op een tijd ingepland dat het jouw uitkomt! Daarbij wordt er ook nog eens gezorgd voor een kopje koffie en iets lekkers. Om de drempel laag te houden zitten hier geen extra kosten aan verbonden.

Pleziervaartwinkel.com is voortdurend bezig om het zijn klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, zowel op de website als in de winkel. Private Shopping komt dan ook niet uit de lucht vallen. Dennis-Jan Snippe van Pleziervaartwinkel.com, legt uit: “We merken dat mensen meer en meer gericht gaan shoppen en dat is ook logisch want de bedragen voor een boot en een motor of een compleet verfsysteem kunnen behoorlijk oplopen en wanneer je deze uitgaven doet wil je gewoon goed en persoonlijk geadviseerd worden en weten dat de verkoper alleen maar tijd en oog voor jou heeft. Ook zien we dat klanten sinds de coronacrisis de drukte meer en meer gaan mijden. Dan wordt het alleen nog maar moeilijker om een geschikt moment te vinden om langs te komen. Private Shopping is daar de perfecte oplossing voor en dus een heel logische stap voor ons.”

    Chat openen
    Roept u maar..
    Welkom bij de Pleziervaartwinkel, waar zouden wij u mee kunnen helpen?