Vaarklaar het nieuwe seizoen in

Het voorjaar is in aantocht, zo ook het nieuwe vaarseizoen. Veel booteigenaren bedenken zich net te laat dat de boot nog gereed moet worden gemaakt. Traditiegetrouw worden wij bij Pleziervaartwinkel deze maanden overspoeld met aanvragen. Regel dus tijdig het nodige onderhoud aan jouw boot. Op tijd vaarklaar is namelijk een ontspannen begin van het vaarseizoen.

Onderhoud van de buitenboordmotor

Pleziervaartwinkel beschikt over een modern uitgeruste werkplaats om jouw buitenboordmotor op een snelle en vakkundige manier vaarklaar te maken. Onze monteurs zijn geschoold (door Suzuki) en daarnaast gespecialiseerd in het onderhoud van jouw boot.

Onderhoud van jouw boot of sloep

Wij kunnen de boot op trailer bij ons op het (afgesloten) terrein stallen om het onderhoud en reparaties aan jouw buitenboordmotor te verrichten.
Naast het onderhoud aan de buitenboordmotor zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van jouw boot of sloep. Wij nemen alle zorgen uit handen, zo repareren wij schade, poetsen je boot, of installeren extra opties die je wenst zoals een radio, zwemtrap of vlaggenmast.

Duidelijkheid bij onderhoud

Vooraf is het niet mogelijk om een volledige prijsopgave doen, daarvoor zijn er te veel variabelen. Wel kunnen we een zo compleet mogelijke offerte maken van de te verwachten onderhoudsbeurt. Als je dit op prijs stelt, neem dan contact met ons op. Een onderhoudsbeurt is geen reparatie, daarom gelden de tarieven alleen voor motoren die in goede staat, en vrij van problemen zijn. Voor het oplossen van problemen of enige andere vorm van meerwerk worden extra kosten in rekening gebracht.

Tarieven onderhoudsbeurt

Verschillende tarieven voor arbeidsloon vind je hier. Onderdelen zitten niet bij de prijs van de onderhoudsbeurt inbegrepen. Vanwege de hoge kwaliteit gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de fabrikant van jouw motor. Wij hebben geen geheimen voor jou en zullen zo compleet mogelijk proberen te werken. Door alle vervangen onderdelen te bewaren hopen wij jou een duidelijk beeld te kunnen geven van de reparatie.

Ontspannen het vaarseizoen in? Maak een afspraak bij Pleziervaartwinkel via onze klantenservice.