Categorieën
Pleziervaartwinkel

Dr. C. Lelyweg 2b, 6827BH Arnhem
+31 26 445 65 97
Ma - Vr  08:00 - 18:00 uur | Za 08:30 - 17:00
Desktop 1 – dynamisch megamenu

HomeSuzuki Onderhoudskits

Suzuki onderhoudskit

Zo kun jij zelf jouw buitenboordmotor winterklaar maken!

Ook in het volgende vaarseizoen optimaal genieten van je Suzuki-buitenboordmotor? Onderneem dan nú actie en gebruik de onderhoudskit van Suzuki. Dan beschikt jouw Suzuki-buitenboordmotor ook in de wintermaanden over een ijzersterke conditie. Jouw Suzuki-buitenboordmotor is in het nieuwe vaarseizoen direct gebruiksklaar en je kunt meteen het water op.

Is jouw Suzuki buitenboordmotor toe aan onderhoud? Het is belangrijk om na een vaarseizoen onderhoud te plegen aan je buitenboordmotor. Pleziervaartwinkel.com verkoopt alles wat je nodig hebt om je buitenboordmotor in topconditie te houden. Met de Suzuki onderhoudskit hoef je de onderdelen niet meer apart te bestellen en vergeet je niks!

Pleziervaartwinkel.com

Iedere onderhoudskit bestaat uit verschillende onderdelen en is voor een bepaald model van de Suzuki buitenboordmotoren. Bekijk onze kits om te zien welke onderdelen er inzitten.

In de meeste onderhoudskits zitten anodes. Een anode moet elk seizoen vervangen worden. Als je dit niet doet dan verliest de buitenboordmotor namelijk zijn functie.

Suzuki Marine is uniek en al 10 jaar marktleider. Scheepvaartwinkel is officieel dealer van Suzuki Marine, Pleziervaartwinkel.com is onderdeel van Scheepvaartwinkel. Vanuit Arnhem worden motoren uitgeleverd en verlenen wij service.

Pleziervaartwinkel beschikt over een modern uitgeruste werkplaats om jouw buitenboordmotor op een snelle en vakkundige manier te voorzien van onderhoud. Onze monteurs zijn geschoold (door Suzuki) en daarnaast gespecialiseerd in het onderhoud van jouw boot. Wij kunnen de boot op trailer bij ons op het (afgesloten) terrein stallen om het onderhoud en reparaties aan jouw boot of buitenboordmotor te verrichten. De meest ideale tijd om jouw buitenboordmotor bij ons langs te brengen is in de winterperiode, dit heeft een aantal grote voordelen voor jou en voor ons. Jij gebruikt de motor niet of nauwelijks en daardoor kunnen wij meer tijd en zorg aan jouw motor geven.

Wil je het onderhoud uitbesteden door onze monteur of meer informatie over de onderhoudskits en hoe je dit zelf kan doen? Neem dan contact op met ons op!

Pleziervaartwinkel.com

Niet gevonden wat je zoekt? Neem gerust contact op 026 445 65 97

X
Chat openen
Roept u maar..
Welkom bij de Pleziervaartwinkel, waar zouden wij u mee kunnen helpen?