Opening Watersportseizoen 2023!

Het watersportseizoen staat weer voor de deur en het brengt verschillende acties met zich mee.

Datum: 18-03-2023
Plaats: Dr. C. Lelyweg 2B, Arnhem
Tijdstip: van 9:00 tot 17:00

Op 18 maart heten wij u van harte welkom bij onze opening van het watersportseizoen. Op deze dag hebben wij diverse specialisten zoals Sven Akkerhuis in huis om u te adviseren. Daarnaast hebben wij meerdere aanbiedingen en een standaard kassakorting van 20% op het gehele assortiment (alleen geldig op zaterdag 18 maart).

Heeft u geen oppas voor de kinderen? Breng ze mee! Er zal een grote springkussen aanwezig zijn. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het eten, want er staat een eettent met heerlijk eten op u te wachten.Daarnaast krijgt u een cadeaukaart van 10% en een goodie bag bij je aankoop.

De Suzuki deal – opening watersportseizoen:

Onze buitenboordmotoren blinken uit door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak en ultieme betrouwbaarheid. En bovendien ook nog de voordeligste, want tussen 15 maart en 1 juli 2023 krijgt u tot wel EUR 250,- korting op de aanschaf van een DF2.5, DF4, DF5, DF6 of DF8 buitenboordmotor.

Op deze dag zullen er ook verschillende producten in de aanbieding staan. Kwalitatief net zo goed als de A-merken, maar beter voor uw portemonnee – komt u ook even langs de Scheepvaartwinkel Marine in Arnhem voor de opening van het watersportseizoen?